Motorni samohodni duvač/usisivač Villager VPTC 8520

Motorni samohodni duvač/usisivač Villager VPTC 8520

89.999,00 RSD

NAPOMENA: Peraš d.o.o ne može garantovati ažurnost cena i količina u realnom vremenu svakog proizvoda koji se nalazi na sajtu. Uporedite
Brand:

Karakteristike

Tip motora : Briggs & Stratton BS 500 E

Zapremina motora : 140 cm³

Snaga : 2,12 kW

Zapremina rezervoara za gorivo : 0,8 l

Zapremina rezervoara za ulje : 0,47 l

Broj obrtaja u minuti : 3400

Tip pogona : Samohodni

Brzina hoda : 3,4 km/h

Zapremina vreće za skupljanje : 150 l

Visina usisavanja : 15 – 50 mm

Ugao radnog nagiba : < 20

Maksimalna brzina usisavanja : 26 m/s

Maksimalna brzina izduvavanja : 43 m/s

Metod startovanja : Energetska pumpa

Dimenzije : 1305 x 602 x 1080 mm

Težina : 43 kg

OPIS

VPTC 8520 je multifunkcionala mašina za čišćenje namenjena je održavanju travnatih i površina sa tvrdom podlogom (beton, asfalt, behaton ploce) u domaćinstvu, na javnim i komercijalnim prostorima. Mašina ima pogon na zadnjim točkovima i mogucnost da usisava u sakupljač zapremine 150 l. Modularnog je dizajna pa pomoću različitih dodatnih elemenata može biti korišćena kao multifunkcionalna mašina za izvršavanje različitih zadataka. Preporučuje se restoranima i hotelima za čiščenje parkinga, betonskih površina, kao i za prozračivanje travnjaka oko ovih objekata.

OPREMA

  • Usisno crevo (Izduvava ili usisava otpad u prostoru u koji uređaj ne može da uđe. Kada je usisni port kompletno zatvoren klapnom, maksimalizuje usisavanje (vakuum) creva.)
  • Prozračivač (Koristi se za čišćenje zemlje. Kada naiđete na smeće zaglavljeno na zemlji ili mokro lišće zaglavljeno na zemlji koje je teško sakupiti – upotrebite disk za čišćenje (disk za metlanje). Njegova četka ne oštećuje zemlju.)
  • Četka (Upotrebljava se za češljanje travnjaka. Na travnjaku koristite češljastu četku. Čelične kandže koje se nalaze na njoj će pokupiti smeće obmotano oko korenova trave.)

VIDEO

X
https://www.peras.co.rs/wp-content/uploads/2022/11/RADNO-VREME-1.jpgblank