Novo u ponudi! ECHO

ECHO predstavlja sam tehnički vrh industrije poslednjih 70 godina. Od skromnih početaka u Japanu sa jednostavnim ručnim zaprašivačem, do kreiranja prvog leđnog duvača 1975. ECHO je postao tehnološki lider i globalno poštovan brend.
Tokom godina, mnogi proizvođači alata su se pojavili i nestali, a ECHO je opstao. Zašto? Prvenstveno zbog naše posvećenosti kvalitetu i potrebe da klijente opskrbimo uređajima najboljeg mogućeg kvaliteta. Svi naši pogonski agregati su dizajnirani prema istom standardu – profesionalnom. Mi ne pravimo kompromise. Kako bi utemeljili naše tvrdnje, svi pogonski agregati su proizvedeni u Japanu gde su i kontrola kvaliteta i konzistentnost na najvišem nivou. Kako bismo osigurali efikasnost proizvodnje, uređaje sklapamo u nekoliko fabrika širom sveta po istom standardu.

Sa ECHO-m ćete uvek imati uređaj profesionalnog kvaliteta i dugoročno se opskrbiti kvalitetnim alatom. Ovo Vam obećava naš brend. Mi poštujemo Vaš izbor. Bez obzira da li ste hobi korisnik ili profesionalac, uvek možete kupiti naš proizvod sa poverenjem.