Ovde možete videti neke od proizvoda koji su aktuelni u Villager-u

Lakše startovanje, duže košenje
Nove BC1250PE i BC1900PE motorne kose

Visoka trava, velike površine i nezgodno grmlje sa kojim treba da se izborite!!! Ukoliko vaš posed iziskuje mnogo posla onda su BC1250PE i BC1900PE motorne kose, idealne mašine za Vas. Obe mašine su opremljene „Super Start“ tehnologijom za lakšu upotrebu i startovanje uređaja bez ikakvog napora.

Najbolje je postalo još bolje
Nova Villager VGS 500 S motorna testera je ovde!

Postignut je mnogo bolji kvalitet izrade u odnosu na prethodnu seriju.

Budite pametni. Budite bezbedni.
Nova sigurnosna oprema iz Villager-a

Ovogodišnji dodaci Villager-ovoj ponudi uključuju novu šumsku odeću, odeću za boravak na otvorenom, zaštitu za glavu i pantalone za košenje.

Nove Premium motorne testere.
VGS 4125 PE i VGS 5032 PE

Neprocenjiva pomoć za gazdinstva, farmere i profesionalne baštovane – naše nove Premium VGS 4125 PE i VGS 5032 PE motorne testere su moćne, efikasne i ekonomične za upotrebu.

Lagana, agilna i sklopiva.
Villager VS 51 PE kosačica iz Premium programa, nudi sjajne performanse

Villager u svojoj novoj Premium seriji nudi kvalitetno kućište koje će moći da se izbori sa jačim Briggs & Stratton motorima

Sve što je profesionalcu potrebno
Nova Villager VGS 620 S motorna testera nudi veliku snagu koja će vam omogućiti da obavite bilo koji posao oko drva

Ova nova moćna mašina od neverovatnih 3 kW predstavlja perjanicu Villager motornih testera. Sa lakoćom prolazi kroz najtvrđe drvo bez opterećenja i pravi je izbor najzahtevnijih korisnika. Uparena sa Oregon Pro Am reznom garniturom učiniće svaki posao lakim. Povoljan odnos mase i snage obezbediće postizanje maksimalnog učinka bez zamaranja korisnika.

Duvači
Konačno rešenje za sve probleme sa lišćem, smećem

Za kućnu upotrebu, za stadione i sportske terene, tribine, parkove… Nova generacija OLEO-MAC duvača, ODUVAĆE VAS OLEO-MAC

X